Μπαβαρουάζ με φράουλες

500 γραμμ. φράουλες
100 γραμμ. άχνη
1 φύλλο ζελατίνης
800 γραμμ. γιαούρτι
200 γραμμ. σαβαγιάρ
γάλα χλιαρό για το ράντισμα
κονιάκ για το ράντισμα

Οδηγίες
Πολτοποιούμε 200 γραμμάρια από τις φράουλες με την άχνη.
Παίρνουμε το 1/3 από αυτό το μείγμα και το ζεσταίνουμε προσθέτοντας τη ζελατίνη. Ανακατεύουμε να γίνει λείο το μείγμα και το προσθέτουμε στις πόλοιπες πολτοποιημένες φράουλες.
Ενσωματώνουμε και το γιαούρτι ανακατεύοντας απαλά.
Στρώνουμε τα σαβαγιάρ σε πυρέξ και τα ραντίζουμε με λίγο γάλα και κονιάκ.
Αδειάζουμε τη μισή κρέμα, απλώνουμε σαβαγιάρ, ραντίζουμε ξανά, απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα και γαρνίρουμε με τις φράουλες που έχουμε κρατήσει (τα 300 γραμμ).

Λίγα μυστικά ακόμα
Πριν προσθέσουμε τη ζελατίνη στις φράουλες την μαλακώνουμε σε λίγο κρύο νερό.