Υλικά για 6 άτομα
-4 αβγά, 80 γρ ζάχαρη
-300 γρ τυρί μασκαρπόνε
-1 φλιτζάνι καφέ εσπρέσσο
-200 γρ μπισκότα σαβουαγιάρ
-κακάο σκόνη.
Εκτέλεση:
1. Χτυπάμε τους κρόκους των αβγών με τη ζάχαρη μέχρι να πήξει το μίγμα.
Προσθέτουμε το μασκαρπόνε και χτυπάμε μέχρι να γίνει απαλή κρέμα.
2. Με τα ασπράδια κάνουμε μαρέγκα, την προσθέτουμε στο μίγμα και χτυπάμε καλά.
3. Βαφτίζουμε τα μπισκότα στο φλιτζάνι με τον καφέ και τοποθετούμε στο ταψάκι μια στρώση μπισκότα και από πάνω την κρέμα που έχουμε φτιάξει.
4. Βάζουμε το ταψάκι στο ψυγείο για 2 ώρες και το σερβίρουμε πασπαλισμένο με τη σκόνη κακάο.