10 μήλα
15-20 κουταλιές νερό
100 γρ. ζάχαρη
2-3 κουτ.σούπας χυμό λεμόνι
2 κουταλιές ρούμι
40 γρ.κρέμα γάλακτος
15γρ. ζελατίνα σκόνη
Οδηγίες
Βράζω τα μήλα μαζί με την ζάχαρη,το νερό και το χυμό λεμονιού για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να γίνουν πουρές.
Προσθέτω τη ζελατίνα (διαλυμένη σε 5 κουταλιές ζεστό νερό) και βάζω το μείγμα στο ψυγείο.
Μολις αρχίζει να πήζει προσθέτω το ρούμι και την κρεμα. Ανακατεύω πολύ καλά και την ξαναβάζω να παγώσει.