Γιαουρτογλυκό με ανανά (ψυγείου)

1 kg γιαούρτι χύμα (τύπου ΦΑΓΕ TOTAL ή ΔΕΛΤΑ Family)
1 κουτί ERMOL (φυτική σαντιγύ)
1 κουτί ζάχαρη (θα χρησιμοποιήσεις για μεζούρα το άδειο κουτί της ERMOL)
1 φλυτζάνι τσαγιού καρυδόψιχα χονδροκομμένη με το χέρι.
1 μεγάλο κουτί (800 gram. περίπου) ανανά DEL MONDE σε φέτες στρογγυλές, στο χυμό του

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάς στο μίξερ την ERMOL και την ζάχαρη για 5 λεπτά περίπου μέχρι να γίνουν σαντιγύ.
Αδειάζεις σε ένα μπωλ (κατά προτίμηση μεταλλικό γιατί διατηρεί την θερμοκρασία ψυγείου) το γιαούρτι.
Αδειάζεις τις φέτες του ανανά σε ένα πιάτο ώστε να στραγγίξουν λίγο από τα υγρά τους.
Κρατάς 1-2 για γαρνιτούρα και διακόσμηση επάνω στην επιφάνεια του έτοιμου γλυκού στο τέλος.
Κόβεις τις ροδέλες σε τρίγωνα όσο μικρά θέλεις (περίπου 6 η κάθε μία) και τα προσθέτεις στο γιαούρτι.
Κόβεις την καρυδόψιχα και την προσθέτεις και αυτήν στο γιαούρτι.
Προσθέτεις και την σαντιγύ ανακατεύοντας απαλά
Στρώνεις την επιφάνεια του γλυκού να είναι λεία και διακοσμείς με τις ροδέλες ανανά και μερικά ολόκληρα κομμάτια καρυδόψιχα, κατά την αισθητική σου.
Παγώνεις το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες πριν το καταναλώσετε και ό,τι περισσέψει το διατηρείς πάλι μέσα στο ψυγείο