Ζελέ με γάλα και σταφύλια


500 γρ. γάλα φρέσκο
40 γρ. ζάχαρη
2 φύλλα ζελατίνας
1 πρέζα βανίλια
Για το σερβίρισμα1 κιλό σταφύλια κόκκινα

Οδηγίες:
Ζεσταίνουμε τα 200 γρ. γάλα με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τη ζελατίνα αφού την έχουμε προηγουμένως μαλακώσει σε κρύο νερό.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα και τη βανίλια.
Ανακατεύουμε και τοποθετούμε σε μία φόρμα της αρεσκείας μας.
Αφήνουμε 3 ώρες στο ψυγείο να παγώσει και σερβίρουμε με τα σταφύλια.