Ρυζόγαλο



-1 λίτρο φρέσκα γάλα
-1 ποτήρι του νερού ζάχαρη
-φλούδα από λεμόνι
-1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουερ
-(προαιρετικά)κανέλα

Οδηγίες:
Πλένουμε το ρύζι και το βράζουμε με λίγο νερό.

Αφού πιεί το νερό του, ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα το γάλα και τη φλούδα λεμονιού και το αφήνουμε να σιγοψήνεται.

Όταν αρχίζει το ρύζι και "σκάει" ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη, το κορν φλάουερ διαλυμένο σε λίγο γάλα και το ανακατεύουμε συνεχίζοντας το βράσιμο, ώσπου να γίνει αραιός χυλός.
Σερβίρουμε το ρυζόγαλο σε μπολ και όταν κρυώσει το πασπαλίζουμε με κανέλα.